top of page

Vědci potvrdili, že chemoterapie ve skutečnosti rakovinu dále šíří

Aktualizováno: 1. 4. 2020

Výzkumy potvrdily, že většina lidí neumírá na rakovinu; umírá na vedlejší účinky léčby.



Jedním z hlavních problémů chemoterapie je její nerozlišující toxicita, která způsobuje systémovou otravu ve snaze zničit rakovinné buňky. Například v případě chemoterapeutického léku Tamoxifen na rakovinu prsu musí pacientky vyměnit jedno riziko za jiné, protože zatímco redukuje rakovinu prsu, více než dvojnásobně zvyšuje riziko rakoviny dělohy.


Už roky je známo, že chemoterapie může vyvolat růst nádoru. V roce 2012 výzkumníci zjistili, že chemoterapie na rakovinu prostaty vyvolala poškození DNA ve zdravých buňkách a způsobila, že vylučovaly vyšší množství bílkoviny zvané WNT16B, která podporuje růst nádoru a může povzbudit rakovinné buňky k vytvoření rezistence vůči léčbě.


Mnozí lidé, když jim diagnostikují rakovinu, se domnívají, že jejich jedinými možnostmi léčby jsou chemoterapie, operace nebo ozařování. Je však potřeba hledat alternativní cesty, nekonvenční a o způsobu léčby rozhodovat sami a hledat osvíceného lékaře.


Onkologie je jediné odvětví medicíny, kterému je dovoleno a je dokonce vybízeno k prodeji léků s velkým ziskem – obvykle přesahujícím marži 50 % – a především léky proti rakovině, jako obecná kategorie, jsou těmi nejdražšími léky v celé medicíně.


Zcela přírodním přístupem k boji s rakovinou by bylo udělat vaše tělo natolik zdravým, jak se jen dá – za použití detoxikace, strategií na zlepšení fungování vaší imunity, změn ve stravování a dalších cílených strategiív závislosti na vašich potřebách.


Například Annie Brandtová, která před 16 lety překonala rakovinu a je autorkou knihy „Léčivá platforma: vytvořte si svou vlastní léčbu!“, uvádí seznam nápomocných látek proti metastatickým rakovinným buňkám, např. modifikovaný citrusový pektin, kurkumin (kurkuma), selen, vitamin D, jód a další.


Celý článek na www.vylectese.cz zde





165 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page