top of page

Jak se bez šprtání snadno a lehce učit i to, co nás nebaví

Aktualizováno: 1. 4. 2020

Trenér paměti Kalman Horvát mi slíbil, že nás, rodiče i naše děti, "propašuje” za hranici geniality nebo nás k ní přiblíží. JAK TO CHCE DOKÁZAT?

Také tvrdí, že nás naučí celý kalendář nazpaměť. Za 20 minut nám vloží do hlavy 50 až 70 čísel -  bez hypnózy. Prý z nás i z našich dětí udělá chodící kalkulačku. Budeme násobit dvou a tříciferná čísla z hlavy. Cizí jazyk bez šprtání? 

JAK TOHLE CHCE DOKÁZAT?


Odpověď získáte, když si pustíte úvodní video.



Čeká nás 30 lekcí, série cvičení a poznání, že máme obrovský potenciál a výjimečné schopnosti. Živé vysílání bude vždy v 10 h dopoledne. V pondělí, středu a pátek. 

Celý program je na deset týdnů a je zdarma.

ANO, máte pravdu. Budeme muset plnit úkoly a cvičení, které nám Kalman zadá. Ani kytky nerostou bez vody. Naše schopnosti nerostou bez cvičení.  


DOBRÁ ZPRÁVA PRO VŠECHNY RODIČE: Možná máte dítě s uměleckou duší je nesmírně inteligentní. Proto se odmítá učit abstraktní věci jako čísla, vzorečky definice atd. A domácí výuka je pro vás „boj“...

Trenér paměti Kalman Horvát byl přesně takové dítě. Měl čtyřky a trojky. Jen díky pravo-hemisférovým technikám vystudoval vysokou školu. 

Vaše děti se už nikdy nemusí šprtat. Veškerou školní látku si se správnou technikou poměrně snadno a rychle zapamatují, i když je bude daný předmět silně nudit. 

Stačí tedy, abyste byli včas na správném místě. Přepošlete tuto zprávu i s odkazem svým přátelům, pokud víte, že jim může náš program pomoci.


Začínáme v pátek 3. dubna. Více informací získáte v úvodním videu.

452 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page