top of page

Aktivujte svoji životní sílu - úvod

Aktualizováno: 12. 4. 2020

Od soboty 4. 4. 2020 se můžete těšit na nová on-line videa s názvem Aktivace životní síly. Po dobu 10 dní vám budu posílat odkaz vždy na jedno video. Půjdeme krok za krokem a můžete si osvojit pár jednoduchých technik v péči o sebe, své tělo a mysl.

Proč právě v tento čas?


Je silný čas před Velikonocemi. Jsme nyní svědky nevídaných změn na planetě Zemi. Je udáváno, že normální hodnota rezonance Země je 7,83 Hz. Však 17. 3. 2020 měření vystřelilo na 150 Hz. V roce 2017 byla nejvyšší frekvence Země 36 Hz. Všichni díky tomuto můžeme v běžném životě pociťovat energetické výkyvy.


Znamená to v praxi, že se mnohem více vyplavují mnohá traumata, strachy, zlosti atd. Mnozí vědomí lidé je dokáží rozpoznat, uzdravit a prožívat novou formu manifestace svých přání a myšlenek. Mnozí však ještě ne. Telepatie se stává pro mnohé zcela přirozenou. Pro mnohé jedince vyvstává poznání ne-hranic mezi Jednotou Existence a Jednotlivcem. Proto je pro toto období obzvláště doporučováno, co nejvíce odpočívat, pít co nejvíce čisté vody.


Je důležité najít si tiché okamžiky, kdy lze vstoupit do prostoru ticha sebe samých. Vnímat přírodu a harmonii ročních období. Pozvedat svou energii v tomto transformačním roku plném nových změn v lásce a víře, že vše se děje v dobro nás všech. Budovat imunitu a neztrácet naději.


Věřím, že tato krátká videa, která jsem natočila a sama upravila, vám pomohou jednak se naučit základní pohybově - mentální práci s tělem a myslí, a za další také budovat si vědomě vlastní energii a vnitřní prostor, čas jen pro sebe, pro malé zastavení a pobývání ve svém nitru. Neboť jen tam můžeme zaslechnout volání té krásné části naší bytosti zvané Duše.


Přeji vám krásný a požehnaný čas, kdy budeme zkoušeni v tom, zda naše Cesta poplyne ke skutečnému Zdroji, ke Světlu anebo se necháme ovládat druhou stranou, uvnitř i vně nás...


Poslechněte si mé úvodní video zde


 

Další zajímavý pohled na současnou situaci od MUDr. Jana Vojáčka "Virus mění kolektivní vědomí" zde


 

Ještě přidáváme doporučení na posílení imunity od MUDr. Michaely Šimkové zde


261 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page